Ultimele știri

Anunț pentru parohii

Centrul de Resurse “Călăuza solidarității” al Misiunii Sociale „Diaconia” anunţă lansarea concursului pentru organizarea Taberelor Solidarității ce vor avea loc în perioada iulie –  august 2018.

Pentru a organiza o tabără de vară la Dvs. în parohie, în parteneriat cu Diaconia este nevoie să întruniţi următoarele condiţii:

  • Beneficiari – 50-150 de copii, cu vârsta de la 6 la 14 ani, care ar dori să participe la Tabăra Solidarităţii la Dvs. în parohie.
  • Dispuneţi de un spaţiu/ teren unde se pot desfăşura activităţile cu copiii (exemplu: terenul sportiv din curtea şcolii, un spațiu mare acoperit în caz de condiții meteo nefavorabile).  
  • Încăpere pentru cazarea participanţilor – loc pentru cazarea a cel puţin 20 de voluntari (2 odăi separate pentru fete și băieți), bucătărie dotată, duş de vară.

 

În cazul în care întruniți toate condițiile și vă doriți să desfășurăm tabăra în localitatea Dvs., așteptăm cererea pr emailul la adresa: centrulderesurse.diaconia@gmail.com  sau la detalii la telefonul:  068118841               079319166

 

Data limită: 11 martie 2018

Echipa Centrului de Resurse,

Pr. Ioan Cosoi, Victoria Vechiu

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img