Ultimele știri

PS Veniamin a sfințit sediul Ispectoratului de Poliție din orașul Leova

   În cursul zilei de joi, 2 august 2018, Preasfințitul Părinte Veniamin, Episcopul Basarabiei de Sud, a sfințit  sediul  Inspectoratului de Poliție din orașul Leova.

   Cu ocazia acestui eveniment, Preasfinția Sa a felicitat pe Domnul Comisar principal Andrei Sârbu, precum și pe toți angajații Inspectoratului pentru activitățile pe care le desfășoară în raion, pentru promptitudinea și eficiența de care dau dovadă în slujirea cetățenilor, pentru obiectivitate în aplicarea legii. De asemenea, a subliniat rolul poliției în societatea contemporană și importanța conlucrării cu Biserica, afirmând necesitatea cunoașterii și respectării legii, educației civice, a fricii de Dumnezeu și a respectului față de oameni pentru binele social și prosperitatea țării.

   În această zi de sărbătoare, apreciind pe eroii credinței și faptele lor mărețe, a prezentat ca modele de fidelitate și demnitate față de țară și neam pe Sfântului Ștefan cel Mare și pe Sfântul Proroc Ilie, arătând rolul lor de apărători ai legii lui Dumnezeu, ai valorilor credinței și dreptății sociale, moralității și integrității persoanelor. Tot în această zi, ca urmare a dorinței conducerii Inspectoratului și a tuturor angajaților, a fost ales ca ocrotitor al acestei prestigioase instituții Sfântul Voievod Ștefan cel Mare, ocrotitorul Moldovei. Preasfinția Sa le-a dăruit cărți și icoane celor prezenți.

   La final, Dl Comisar Principal Andrei Sârbu a mulțumit Preasfinției Sale pentru prezența la Comisariat și i-a urat mult spor în activitate.

Biroul de presă al Episcopiei Basarabiei de Sud.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img