Ultimele știri

PS Veniamin la prima întâlnire cu preoții de Eparhia Basarabiei de Sud

   În data de 29 mai 2018, PS Veniamin al Basarabiei de Sud, a mers împreună cu ÎPS Părinte Mitropolit Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor pentru a se întâlni cu preoții din Protopopiatul Cahul.

   Cu aceasta ocazie, parintele vicar-administrativ al Episcopiei Basarabiei de Sud, Iulian Budescu împreuna cu un sobor de preoți au oficiat un Te-Deum de mulțumire Lui Dumnezeu pentru alegerea episcopului Basarabiei de Sud după care Înaltpreasfințitul Părinte Petru l-a prezentat preoților pe noul lor arhipastor.

   În continuare, parintele vicar-administrativ a adresat un cuvânt în care a mulțumit Înaltpreasfintitului Petru pentru sprijinul acordat și pentru lucrarea misionara desfășurată în aceasta zonă a Basarabiei.

   În încheiere, Preasfințitul Părinte Veniamin – Episcopul Basarabiei de Sud a mulțumit tuturor pentru primirea călduroasă și slujirea jertfelnică, îndemnându-i să fie uniți, sa lucreze cu nădejde și să le facă pe toate spre slava lui Dumnezeu și a Bisericii noastre.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img