Ultimele știri

PS Antonie: „Prin bunătate schimbăm faţa lumii, atât de agitată în ziua de astăzi”

Vineri, 17 martie 2017, PS Antonie de Orhei, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Chişinăului împreună cu PC părinte Gheorghe Ioniţă, protopop de Chişinău şi PC părinte Victor Bejan, paroh al bisericii „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din satul Hârbovăţul Nou, raionul Anenii Noi, a vizitat Spitalul Clinic de Psihiatrie din municipiul Chişinău.

Clericii Mitropoliei Basarabiei au adus în dar 220 de kilograme de paste făinoase şi crupe de grâu şi 250 de kilograme de varză proaspătă. Pastele făinoase şi crupele au fost colectate în cadrul campaniei de Paşti Masa Bucuriei, desfăşurată de Misiunea Socială „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei, iar varza a fost donată de un bun creştin, din satul Ţaul, raionul Donduşeni, pe nume Mircea Căldare.

Clericii Mitropoliei Basarabiei au avut o întâlnire cu directorul Spitalului, dl Victor Furtună şi cu dl vece-director Mihai Condraţchi.

PS Antonie, între altele, a menţionat: „Produsele aduse pentru bolnavii din spital sunt darurile oferite de oameni cu inimă generoasă. Noi doar le-am adus aici. Ne bucurăm că în aceste timpuri cu multă sărăcie se găsesc oameni milostivi. Milostenia ne aduce lumină în suflet şi ne aseamănă cu Dumnezeu. Să dea Bunul Dumnezeu să fie cât mai mulţi asemenea oameni. Prin bunătate schimbăm faţa lumii, atât de agitată în ziua de astăzi”.

PS Antonie împreună cu PC părinte Gheorghe Ioniţă, protopop de Chişinău au mai vizitat Spitalul Clinic de Psihiatrie din municipiul Chişinău şi în data de 23 februarie 2017, când au adus în dar peste 250 kilograme de mere proaspete, donate de un bun creştin din satul Ocolina, raionul Soroca, pe nume Vasile Eftodi.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img