Ultimele știri

Mitropolia Basarabiei a condus o delegație de 8 medici, 3 ambulanțe și un microbuz dotat cu echipament medical cu destinația Odessa și Mariupol din Ucraina

Părintele Arhidiacon Constantin Olariu, Consilier Mitropolitan al Mitropoliei Basarabiei, a condus o delegație de medici germani ce vor face voluntariat în orașele Odessa și Mariupol din Ucraina, cel din urmă fiind grav afectat de război.

Acțiunea lor se va desfășura pe o perioadă de trei săptămâni, timp în care, misiunea prioritară este de a asigura asistență medicală urgentă victimelor războiului din cele două orașe ucrainene.

Francois Mounis, Head of Delegation of the Internațional of the Red Cross, ICRC Moldova, a transmis un mesaj de mulțumire Mitropoliei Basarabiei pentru implicarea activă în ajutorarea refugiaților din Ucraina.

 

Let me wholeheartedly thank you for your invaluable support. Your kind support have allowed us to pursue our humanitarian mission for people affected by crisis in Ukraine.

 

Permiteți-mi să vă mulțumesc din toată inima pentru sprijinul dumneavoastră neprețuit. Sprijinul dumneavoastră amabil ne-a permis să ne urmărim misiunea umanitară pentru persoanele afectate de criza din Ucraina” (Francois Mounis, Head of Delegation of the Internațional of the Red Cross, ICRC Moldova).

 

Profesioniști și oameni simplii din toate colțurile lumii vin în ajutorul poporului ucrainean, de aceea, Noi, Mitropolia Basarabiei, cu atât mai mult, ne implicăm activ în toate domeniile de activitate pentru a aduce suport tuturor celor care au nevoie (Pr. Arhid. Constantin Olariu).

 

 

 

Articol redactat de Părintele Arhidiacon Constantin Olariu.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img