Ultimele știri

Mesajul de felicitare al ÎPS Petru – Mitropolitul Basarabiei, adresat ÎPS Teofan – Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, cu ocazia împlinirii vârstei de 60 de ani

În ziua de 19 octombrie 2019, ÎPS Teofan, Arhiepiscopul Iașilor, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, împlinește frumoasa vârstă pământească de 60 de ani. Cu acest prilej ÎPS Părinte Mitropolit Petru al Basarabiei, i-a adresat un mesaj de felicitare

ÎnaltPreasfinţia Voastră,

   La popas aniversar, când Bunul Dumnezeu V-a binecuvântat cununa vieții pământești cu frumoasa vârstă de 60 de ani, ne îndreptăm toate gândurile și urările de bine și sănătate, către ÎnaltPreasfinția Voastră, un bun prieten al Mitropoliei Basarabiei, părinte și frate iubitor al tuturor românilor ortodocși din Basarabia.

   Dorim, cu această ocazie, să Vă adresăm sincere urări de sănătate, spor în activitatea ce o desfășurați și Har Dumnezeiesc din belșug, pe cărarea acestei vieți pământești, dar și pe drumul păstoririi arhierești.

   Rugăm pe Bunul Dumnezeu, Împăratul veacurilor să Vă lumineze, în toată vremea și în tot locul, cu lumina iubirii Sale Dumnezeiești și să Vă țină mereu sub “sub acoperemântul aripilor Sale” ( Ps. 6, 8 ) și să Vă dăruiască, în continuare, aceeaşi dragoste şi aceeaşi râvnă sfântă pentru Biserică şi Neam, întru mulţi şi fericiţi ani! 

   Cu frățească dragoste în Hristos – Domnul,

 PETRU

Arhiepiscopul Chişinăului,

Mitropolitul Basarabiei şi Exarhul Plaiurilor

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img