Ultimele știri

ÎPS Petru: „Să nu uităm niciodată să Îi mulțumim Lui Dumnezeu, pentru tot ce primim de la El, bun sau rău”

   În ziua de 27 ianuarie 2019, Înaltpreasfinţitul Părinte Petru, Arhiepiscopul Chişinăului, Mitropolitul Basarabiei şi Exarhul Plaiurilor, a oficiat împreună cu un sobor de preoţi şi diaconi, Sfânta şi Dumnezeiasca Liturghie la Paraclisul Mitropolitan „Sfântul Ioan Teologul” din Chişinău.

   În cuvântul său de învăţătură, rostit la finalul Sfintei Liturghii, ÎnaltPreasfinția Sa, s-a referit la pericopa evanghelică a zilei, iar, printre altele, a menționat: „În tot ceea ce primim de la Dumnezeu este important să fim recunoscători. De cele mai multe ori noi cerem de la Dumnezeu în orice nevoi, dar, cu părere de rău, de foarte puține ori știm să fim recunoscători și să aducem mulțumire Lui Dumnezeu. Și noi suntem asemeni celor 10 leproși, pentru că Dumnezeu face zilnic minuni cu noi toți, însă puțini dintre noi sunt cei care știu să îi mulțumească Lui Dumnezeu pentru toate binefacerile revărsate asupra noastră”. 

   „Să nu uităm niciodată să Îi mulțumim Lui Dumnezeu, pentru tot ce primim de la El, bun sau rău, pentru că asta ne face vrednici de a primi ajutor de la El și în continuare”, a îndemnat Înaltpreasfinţitul Mitropolit şi Exarh Petru.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img