Ultimele știri

ÎPS Petru, Mitropolitul Basarabiei – întrevedere cu Ministrul Afacerilor Interne, d-l Alexandru Jizdan

   La data de 28 iunie 2018, Întâistătătorul Mitropoliei Basarabiei, ÎPS Petru Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor a avut o întrevedere de cunoaștere cu Ministrul Afacerilor Interne, d-l Alexandru Jizdan. La întâlnire împreună cu ÎPS Petru au fost prezenți PC Preot Andrei Bucliș – Secretarul Cabinetului Mitropolitan și PC Arhidiacon Maxim Sturza – Consilier Miropolitan Pentru Relații cu Instituțiile Statului.

   Întâlnirea a decurs într-o atmosferă distinsă, fiind abordate, în discuție, mai multe probleme ce țin, în general, de problemele societății în care trăim.

   Domnul ministru și-a exprimat bucuria și disponibilitatea față de inițiativa Mitropoliei Basarabiei, prin Sectorul Relații cu Instituțiile Statului, de a consolida eforturile în comun pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă oamenii, pentru care sunt datori să lucreze și Biserica, dar și Instituțiile Statului.

   ÎPS Petru a menționat faptul că Mitropolia Basarabiei și reprezentanții ei cunosc problemele menționate și încearcă rezolvarea lor, doar că este nevoie de a consolida eforturile pentru a face “lumea mai bună”.

   Excelența Sa, domnul Alexandru Jizdan a mulțumit reprezentanților Mitropoliei Basarabiei pentru inițiativă exprimându-și speranța într-un dialog productive, mai ales în educarea eficientă a tinerei generații.

   ÎPS Părinte Mitropolit Petru i-a mulțumit domnului ministru pentru primirea călduroasă și a înmânat în dar o icoană cu chipul Sfântului Mare Mucenic Gheorghe.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img