Ultimele știri

Conferință administrativă în Episcopia Basarabiei de Sud

  În ziua de luni, 18 iunie 2018, Preasfințitul Părinte Veniamin – Episcopul Basarabiei de Sud, a avut o întâlnire cu toți preoții din cadrul Eparhiei cei-a fost încredințată spre păstorire.

  Momentul a fost precedat de săvârșirea unui Te-Deum de mulțumire Lui Dumnezeu pentru toate binefacerile revărsate asupra Episcopiei Basarabiei de Sud, asupra clerului și credincioșilor ei.

   În cadrul ședinței s-au discutat aspecte organizatorice privind buna organizare și desfășurare a activităților Eparhiei Basarabiei de Sud, protopopii și preoții prezentând scurte rapoarte despre starea protopopiatelor/parohiilor pe care le administrează și problemele cu care se confruntă.

   În partea finală Preasfinția Sa a făcut cunoștință cu toți preoții prezenți, pe care i-a încurajat să lucreze spre prosperarea Bisericii Lui Hristos, pe care au fost chemați să o slujească.

   Cu această ocazie, Preasfințitul Părinte Veniamin a oferit în dar câte un set de 17 cărți liturgice din partea Patriarhiei Române, pentru fiecare parohie din cuprinsul Episcopiei Basarabiei de Sud.

   Preasfințititul Părinte Veniamin le-a mulțumit tuturor pentru participare și implicare, adresându-le îndemnul să intensifice lucrările frumoase din comunitățile pe care le reprezintă.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img