Ultimele știri

Clericii Mitropoliei Basarabiei au sfințit vinurile de la Combinatul „Mileștii Mici” cu binecuvântarea Mitropolitului Basarabiei

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Petru, Mitropolitul Basarabiei, un sobor de preoți și diaconi de la Centrul Eparhial Chișinău a oficiat o slujbă de sfințire a vinului la Combinatul de Vinuri „Mileștii Mici”.

Soborul, alcătuit din Părintele consilier Maxim Sturza, Părintele consilier Constantin Olariu, Părintele consilier Ilie Cucu și Părintele ierodiacon Gurie Dumbravă, a săvârșit ceremonia religioasă în prezența administratorului combinatului, domnul Alexei Sotnic, și a numeroși angajați ai întreprinderii. Răspunsurile liturgice au fost oferite de membri ai Coralei academice „Gavriil Musicescu” a Mitropoliei Basarabiei.

În cadrul evenimentului, Părintele Constantin a transmis un mesaj duhovnicesc din partea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Petru către cei prezenți, urându-le bucurii și împliniri sufletești în preajma sărbătorii luminate a Învierii Domnului.

De asemenea, Părintele Arhidiacon Maxim Sturza a oferit tuturor participanților câte o iconiță, în semn de binecuvântare din partea Mitropolitului Basarabiei.

La rândul său, domnul administrator Alexei Sotnic, a exprimat recunoștința sa față de ierarh și soborul slujitor pentru rugăciuni și pentru cuvintele încurajatoare, exprimându-și nădejdea că, cu această binecuvântare, Crama „Mileștii Mici” va continua să ofere produse de cea mai înaltă calitate, aducând vinuri autohtone la cele mai înalte standarde de excelență pe mesele de sărbătoare ale creștinilor.

Combinatul de Vinuri de Calitate „Mileștii Mici” este una dintre cele mai renumite și prestigioase crame din Republica Moldova, reprezentând o comoară a țării în industria vinicolă. Fondat în anul 1997, acest combinat se remarcă prin tradiția îndelungată în producția și păstrarea vinurilor de calitate, fiind recunoscut pentru excelența sa în vinificație.

Situat în peisajul pitoresc al localității Mileștii Mici, combinatul deține cea mai mare rețea de galerii subterane pentru învechirea vinului din întreaga lume, un adevărat labirint subteran care adăpostește colecții impresionante de vinuri rare și de colecție. Prin atenția acordată calității și tradiției, combinatul continuă să fie o destinație de referință pentru pasionații de vinuri din întreaga lume, iar produsele sale sunt apreciate atât pe plan local, cât și la nivel internațional.

Galeria foto completă poate fi accesată pe pagina noastră de Facebook:

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img