Ultimele știri

Anunț: Au început înscrierile pentru Tabăra de vară „Sfântul Ștefan cel Mare”, pentru tinerii din Basarabia și România

În perioada 10-17 iulie 2023, Biserica „Sfinții Trei Ierarhi” din Costești, raionul Ialoveni, din cadrul Mitropoliei Basarabiei, va găzdui o frumoasă tabără de tineri intitulată „Tabăra Sfântul Ștefan cel Mare”. Această tabără reprezintă un schimb de experiență între tinerii moldoveni și români, oferindu-le oportunitatea de a se cunoaște, de a lega prietenii și de a-și împărtăși experiențele unii altora.

Programul taberei va fi diversificat și plin de activități interesante. Printre acestea se numără proiecții de filme, inclusiv un film despre basarabenii deportați în Siberia, conferințe, excursii, ateliere de dans popular și momente de socializare în jurul focului de tabără. De asemenea, tinerii vor avea oportunitatea de a participa dimineața la Sfânta Liturghie, având posibilitatea să ofere răspunsurile la strană.

Tabăra se va încheia într-un mod deosebit, cu o excursie la Mănăstirea Putna, unde participanții își vor lua rămas bun, ținând cu siguranță legătura și pregătindu-se pentru reîntâlnirea cu noii prieteni pe care i-au cunoscut în această tabără plină de bucurie și spiritualitate.

Această tabără se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 17 și 30 de ani și este o oportunitate minunată de a petrece timpul într-un mediu prietenos și autentic. Un aspect important de menționat este că participarea la tabără nu implică costuri din partea tinerilor, masa și cazarea fiind oferite de către organizatori.

Pentru înscrieri și mai multe informații, tinerii o pot contacta pe dna. Valeria Velenciuc la numărul de telefon 078321152 sau pot completa formularul de înscriere disponibil la următoarea adresă: https://forms.gle/6uR5W4C2EeFMty6c7

Aceasta este o oportunitate unică de a participa la o experiență duhovnicească și culturală deosebită, unde tinerii vor crea amintiri de neuitat și vor întări legăturile dintre comunitățile ortodoxe din Republica Moldova și România.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img