Ultimele știri

Ambasadorul Republicii Polone în Republica Moldova, D-l Bartłomiej Zdaniuk, în prima sa vizită la Mitropoliei Basarabiei

   Joi, 21 decembrie 2017, ÎPS Petru Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, la reședința mitropolitană din Chișinău a primit vizita  Excelenţei Sale, Domnul  Bartłomiej Zdaniuk, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Polone în Republica Moldova.

  Întâlnirea a decurs într-o atmosferă distinsă cu discuții pe diverse teme ce țin de realitățile religioase și spirituale din cele două țări pe care le reprezintă. Aceasta este prima vizită a Excelenței Sale făcută Mitropoliei Basarabiei de la investire în noua misiune.

   Excelența Sa, d-l Bartłomiej Zdaniuk, a mulțumit ÎPS Petru pentru primirea călduroasă, pentru ospitalitate și amabilitate asigurându-l pe înaltul ierarh al Mitropoliei Basarabiei de toată disponibilitatea spre a dezvolta o colaborare frumoasă existentă între cele două instituții pe care le reprezintă.

   La final, Vlădica Petru i-a mulțumit  Excelenței Sale  pentru vizită iar ca semn de apreciere și ca amintire, i-a oferit în dar o icoană cu chipul Maicii Domnului, care să-l însoțească și să-l ajute în continuare în activitatea sa diplomatic începută recent în țara noastră. De asemenea, domnul ambasador i-a dăruit ierarhului Mitropoliei Basarabiei un dar cu ocazia apropierii Sărbătorilor prilejuite de Nașterea Domnului și a Noului An.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img