Ultimele știri

Vizita pastorală a ÎPS Părinte Mitropolit PETRU la Mănăstirea „Sf. Împ. Constantin și Elena”, Zahareuca

Mănăstirea se află la marginea unei păduri de salcâm, pe un platou pitoresc, loc de regăsire spirituală și rugăciune.

Prin osteneala Părintelui Andrei Negară, din anul 2015 s-a început construcția lăcașului de cult împreună cu celelalte anexe necesare unei vieți de mănăstire.

Încă de la început, Înaltpreasfinția Sa a supravegheat mersul bun al lucrărilor, sprijinind în permanență pe Părintele Andrei. Din anul 2016, fratele Serghei Popovici a fost alături de Părintele, iar împreună au reușit să ridice un corp de chilii care cuprinde un paraclis cu Hramul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” ce este pregătit pentru pictură, au început ridicarea bisericii mari în curtea mănăstirii și o anexă gospodărească.

 Mănăstirea reprezintă legătura dintre cer și pământ, scara pe ale cărei trepte îngerii coboară pe pământ, iar oamenii se urcă în cer, precum spune Sfântul Maxim Mărturisitorul.

Jertfa și munca Părintelui Andrei Negară va fi răsplătită de Dumnezeu, căci ctitorii de biserici își pregătesc casă în Împărăția Cerurilor.

Construirea unei mănăstiri este costisitoare și reprezintă o muncă de durată, iar cei ce vor să contribuie la continuarea lucrărilor îl pot contacta pe Părintele Andrei Negară la numărul de telefon +37367512152.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img