Ultimele știri

Primarul Geneal al Bucureștiului, d-na Gabriela Firea în prima sa vizită la Mitropolia Basarabiei

  În după-amiaza zilei de 6 martie 2018 la Reședința Mitropolitană din Chișinău, ÎPS Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor a primit vizita doamne primar general al municipiului București, d-na Gabriela Firea.

   Doamna primar s-a aflat în R. Moldova într-o vizită de lucru, iar în programul întâlnirilor a insistat și asupra unei întâlniri cu Întâistătătorul structurii ecleziastice a Patriarhiei Române în țara noastră, Mitropolia Basarabiei.

   Întâlnirea a decurs într-o atmosferă calduroasă, de  bună înțelegere, iar în acest context, Înaltpreasfinția Sa, Mitropolit Petru și-a exprimat dezamăgirea că, mai ușor a fost organizarea unei întâlniri cu un reprezentant al statului din România decât cu alte oficialități din R. Moldova.

   ÎPS Părinte Mitropolit Petru i-a dăruit doamnei primar cu această ocazie, o icoană cu chipul Maicii Domnului și câteva calendare, ediție a Mitropoliei Basarabiei, mumulțumindu-ă pentru vizită și considerație iar doamna primar, în semn de apreciere, a venit cu un dar către Întâistătătorul Bisericii din Basarabia.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img