Ultimele știri

Prima „ceată de îngerași” colindători au adus vestea Nașterii Domnului la Centrul Eparhial din Chișinău

Duminică, în cadrul Sfintei Liturghii, Paraclisul Mitropolitan din Chișinău a fost neîncăpător pentru primul grup de colindători care au adus vestea Nașterii Domnului la Centrul Eparhial. ”Ceata de îngerași”, după cum au fost numiți de Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Petru, sunt membri ai Corului Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din Chișinău, dirijați de domnul Anton Dumbrava.

După ce l-au primit pe Domnul Iisus Hristos cu toată ființa lor prin împărtășirea cu Sfânta și Dumnezeiasca Euharistie, copii au interpretat o suită emoționantă de colinde prin care au adus multă pace, lumină și armonie în sufletele tuturor celor prezenți. Astfel, ziua de duminică a fost un prilej important de sporire a bucuriei duhovnicești, pentru perioada premergătoare slăvitului praznic al Întrupării Mântuitorului Iisus Hristos.

Corul de copii al Liceului Teoretic „Mihai Viteazul” din Chișinău la Paraclisul Mitropolitan

Părintele Mitropolit, încântat de atmosfera colindelor interpretate de copii, i-a felicitat și le-a mulțumit coordonatorilor, părinților și copiilor pentru efortul lor de a veni la Reședința Mitropoliei Basarabiei, respectiv pentru dragostea, nădejdea și lumina pe care au transmis-o prin vocea lor caldă și minunată.

Pe lângă urările de bine adresate în preajma sărbătorilor de iarnă, colindătorii au primit câte un dar de la Înaltpreasfințitul Petru, având speranța că vor reveni și la anul.

Grupul de copii ai Corului Liceului Teoretic „Mihai Viteazul”, dirijat cu multă ardoare de domnul Anton Dumbrava, s-a făcut remarcat de-a lungul timpului prin participarea la numeroase evenimente cultural-artistice din țară.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img