Ultimele știri

Părintele profesor Vasile Mihoc în vizită la Mitropolia Basarabiei

În data de 21 decembrie curent, ÎPS Petru, Arhiepiscop al Chişinăului, Mitropolit al Basarabiei şi Exarh al Plaiurilor, a primit la Reşedinţa mitropolitană din Chişinău în vizită pe Preacucernicul Părinte Profesor Doctor Vasile Mihoc, din cadrul Mitropoliei Ardealului, care s-a aflat la Chişinău cu ocazia susținerii Conferinţei cu tema „Familia Ortodoxă – spaţiu de sfinţire al omului”, organizată de Sectorul de Misiune, Pastoraţie şi Asistenţă Socială al Mitropoliei Basarabiei.

În cadrul întâlnirii, părintele profesor a discutat cu Întâistătătorul Mitropoliei Basarabiei despre situaţia parohiilor din zonele pe care le reprezintă şi problemele de pastoraţie cu care se confruntă Biserica astăzi în R. Moldova. De asemenea, au abordat şi tema conferinţei pe care urma să o susţină părintele în aceeaşi zi.

În final, vlădica Petru i-a mulţumit părintelui profesor pentru vizita întreprinsă în Basarabia şi l-a invitat să mai vină şi cu alte ocazii, iar ca semn de mulţumire şi apreciere pentru activitatea misionară pe care o desfăşoară, i-a acordat părintelui prof. Vasile Mihoc „Distincţia de vrednicie” din partea Mitropoliei Basarabiei.

Menționăm că în cadul vizitei la Chișinău, Pr. Prof. Vasile Mihoc a avut întâlnire cu elevii LT „Ion Creangă” din Chișinău, a participat la emisiuni radiofonice la Radio Moldova și Vocea Basarabiei.

Biroul de presă al  Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img