Ultimele știri

Mesajul de felicitare al Înaltpreasfințitului Părinte PETRU, cu ocazia zilei de naștere a Excelenței Sale, Doamna MAIA SANDU, Președinta Rep. Moldova

ÎPS Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, a transmis un mesaj de felicitare cu ocazia aniversării Excelenței Sale, Doamna Președintă Maia Sandu. În mesajul său, ÎPS Petru a evidențiat aprecierea profundă față de determinarea, curajul și viziunea Președintei în conducerea Republicii Moldova, subliniind importanța valorilor democratice, a integrității și devotamentului, arătând recunoștința întregii comunități ortodoxe pentru eforturile neobosite ale Doamnei Președintă în construirea unui viitor mai bun pentru Republica Moldova.

MESAJUL INTEGRAL:

În această zi binecuvântată de Domnul, când se adaugă încă o aniversare în viața Excelenței Voastre, Vă adresăm cele mai calde urări de sănătate și mântuitoare bucurii. Cu aleasă prețuire, Vă felicităm pentru determinarea, curajul și viziunea cu care reprezentați poporul Republicii Moldova, ghidându-ne cu înțelepciune pe calea unei societăți democratice și prospere.

În numele clerului Mitropoliei Basarabiei și a întregii comunități ortodoxe, Vă mulțumim pentru eforturile neobosite și pentru dedicarea de a construi un viitor mai bun pentru noi și pentru urmașii noștri. Sunteți un exemplu de integritate și devotament, iar contribuția Excelenței Voastre spre binele țării și al Bisericii lui Hristos este de neprețuit. 

„Orice aţi face, lucraţi din toată inima, ca pentru Domnul şi nu ca pentru oameni” (Coloseni 3, 23). Acest îndemn apostolic se reflectă în fiecare gest și faptă a Excelenței Voastre, arătând că dragostea, dreptatea și încrederea sunt valorile care ne unesc. Prin munca și sacrificiile pe care le faceți, sunteți asemenea mironosițelor care au înfruntat frica și greutățile și au rămas statornice în credință, aducând lumină și pace în viețile celor din jur.

Ne rugăm Bunului Dumnezeu să Vă dăruiască în continuare puterea și înțelepciunea necesară pentru a conduce Republica Moldova pe drumul european al dreptății, al păcii și al bunăstării. Fie ca harul Duhului Sfânt să Vă însoțească în fiecare moment al vieții, inspirându-Vă în toate deciziile și acțiunile Excelenței Voastre.

La mulți și binecuvântați ani, Doamna Președintă Maia Sandu!

Cu aleasă prețuire și arhierească binecuvântare,

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img