Ultimele știri

Membrii corului mitropolitan al Mitropoliei Basarabiei, mesagerii Nașterii Domnului la reședințele eparhiale din Iași, Huși și Galați

  În ziua de luni, 23 decembrie 2019, în contextul apropierii Marelui Praznic al Nașterii Domnului, Grupul Coral al Mitropoliei Basarabiei, însoțiți de pr. Arhid Maxim Sturza – consilier mitropolitan, au fost solii ÎPS Părinte Mitropolit Petru, ducând vestea Nașterii Mântuitorului și mesajele de felicitare și urările de bine ale Întâistătătorului Mitropoliei Basarabiei,  în Centrele Eparhiale Vecine, la Iași, la Huși și Galați.

  În dimineața zilei membrii corului mitropolitan au fost așteptați de ÎPS Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, la Reședința Mitropolitană din Iași, care a apreciat vizita și mesajele primite de la ÎPS Petru, dar și efortul de a veni de la Chișinău până la Iași, pentru a împărtăși împreună bucuria sărbătorilor de Iarnă.

  În continuare, în drum spre Galați membrii corului au făcut un popas la episcopia Hușilor unde au fost întâmpinat de PreaSfințitul Părinte Ignatie cu bucuria de a revedea confrații basarabeni, pe care îi așteaptă și vizitează de căte ori are ocazia cu mare drag.

  Pentru a duce la bun sfârșit misiunea încredințată, colindătorii Mitropoliei Basarabiei s-au deplasat la Galați, unde îi aștepta, cu bucurie sfântă ÎPS Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, căruia de asemenea i-au transmis mesajul de felicitare al ÎPS Petru, și au adus atmosfera dein Betleem în reședința Arhiepiscopală din Galați, printr-o interpretare de excepție a unui buchet de colinde românești.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img