Ultimele știri

ÎPS Petru: “Nu numărul anilor este important, ci faptele noastre”

   Cu ocazia aniversării a 72 de ani de viață pământească, Întâistătătorul Mitropoliei Basarabiei, ÎPS Petru a săvârșit Dumnezeiasca Liturghie la Paraclisul Mitropolitan “Sf. Ioan Teologul” din Chișinău. La slujbă au asistat preoți dar și credincioși din cadrul Mitropoliei Basarabiei.

   După săvârșirea Serviciului Divin cu un mesaj de felicitare a venit PC preot Andrei Bucliș, Secretarul Cabinetului Mitropolitan, din numele corpului administrativ al Mitropoliei Basarabiei, care i-a mulțumit Întâistătătorului Mitropoliei Basarabiei pentru grija părintească cu care îi tratează pe toți fiii duhovnicești ai neamului nostru.

   Cu  mesaje de felicitare au venit și protopopii dar și preoți și credincioși ai Mitropoliei Basarabiei.

   În final Înaltpreasfinția Sa a mulțumit celor prezenți, pentru faptul că au hotărt să îi fie alături la popas aniversar menționând că “nu numărul anilor este important ci faptele noastre, pentru că la judecată vom fi chemați cu toții să dam socoteală pentru tot ce am făcut, bun sau rău”. De asemenea a ținut să mulțumească tuturor preoților, colaboratorilor și credincioșilor, care i-au fost alături în momentele mai grele, de grea încercare la cârma Mitropoliei Basarabiei menționând că fără ei nu ar fi reușit.

   Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img