Ultimele știri

ÎPS Părinte Petru transmite un mesaj de felicitare cu ocazia aniversarii zilei de naștere a Părintelui Arhidiacon Constantin Olariu, Consilier Media, Comunicare și Relații Publice

Preacucernice Părinte Arhidiacon Constantin Olariu,

În această zi specială, în care Dumnezeu v-a binecuvântat cu un alt an de viață, vă aducem recunoștința noastră profundă pentru angajamentul, dedicarea și munca asiduă pe care o depuneți în slujirea Bisericii noastre și a credincioșilor din întreaga Mitropolie a Basarabiei și a Exarhatului Plaiurilor. În calitate de Consilier Media, Comunicare și Relații Publice, sunteți un far de lumină sfântă și o sursă de inspirație pentru noi toți.

Datorită abilităților și a talantului pe care l-ați primit de la Dătătorul Vieții, ați demonstrat cu patos o viziune profundă în promovarea idealurilor, valorilor și înțelepciunii ortodoxe în societatea românească din Basarabia. Aportul sfinției voastre remarcabil în comunicarea și mediatizarea activităților bisericești, în buna organizare administrativă și ecleziastică, în reprezentarea în fața celor mai înalte instituții și foruri de conducere, a adus în prim-plan frumusețea, măreția și sfințenia istorică cuvenită Mitropoliei noastre.

Responsabilitatea extraordinară pe care o purtați pentru soarta Mitropoliei Basarabiei și Exarhatului Plaiurilor nu poate fi subestimată. Prin intermediul jertfelniciei, dăruirii și devotamentului sfinței voastre, cu o nedisimulată naturalețe și tihnă a sufletului, mesajul evanghelic ajunge la inimile credincioșilor, iar misiunea noastră de a răspândi iubirea lui Hristos este împlinită.

Vă asigurăm că vă apreciem și prețuim munca în promovarea valorilor tradiționale, unitatea comunității și integritatea duhovnicească a clericilor și credincioșilor. Cu blândețe și sensibilitate, vă ghidați pașii pentru a împlini voia lui Dumnezeu și pentru a îndruma oamenii pe calea dreaptă a mântuirii.

În această zi specială, ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să vă însoțească mereu pe calea urcușului spre desăvârșire și să vă încununeze cu harul Său nesfârșit, binecuvântându-vă cu sănătate, fericire și multe împliniri în toate momentele vieții.

Cu îmbrățișare arhipăstorească, întru iubire creștină,

ÎPS Părinte Mitropolit Petru
Arhiepiscop al Chișinăului,
Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img