Ultimele știri

Înaltpreasfințitul Părinte Petru, Mitropolitul Basarabiei, transmite un mesaj de felicitare Domnului Vlad Țurcanu, Directorului General IP Teleradio-Moldova, cu ocazia zilei de naștere

Domnule Vlad Țurcanu,
Director General al IP Compania Teleradio Moldova,

Cu prilejul aniversării zilei dumneavoastră de naștere, dorim să vă transmitem cele mai calde și sincere felicitări de bine, în numele administrației Centrului eparhial al Mitropoliei Basarabiei și a întregii noastre comunități de credincioși.

Astăzi, în această zi specială în care sărbătorim darul vieții pe care Dumnezeu vi l-a dăruit, vă aducem recunoștința noastră pentru dedicarea și angajamentul pe care le-ați demonstrat în cadrul activității dumneavoastră de Director General al Teleradio-Moldova. Sunteți un promotor al valorilor înalte și al dialogului duhovnicesc, aducând contribuții semnificative în promovarea valorilor ortodoxe și ale identității de neam.

Înțelegem importanța vitală a mass-media în societatea noastră contemporană și apreciem deschiderea pe care ați manifestat-o față de activitatea Mitropoliei Basarabiei. Prin intermediul canalelor media pe care le coordonați, avem privilegiul de a transmite mesajele noastre duhovnicești, învățăturile noastre și virtuțile teologice către o audiență largă.

Cu multă recunoștință, vă mulțumim pentru parteneriatul constant și pentru înțelegerea pe care ați arătat-o față de nevoile spirituale ale creștinilor din întreaga țară. Ne bucurăm că, prin colaborarea noastră, putem transmite mesajul iubirii și nădejdii în inimile oamenilor și să aducem lumină și alinare în momente de încercare și întristare.

Astăzi, mai mult ca niciodată, vă încurajăm să continuați să fiți un exemplu de integritate și dedicare în activitatea dvs., să rămâneți deschis către valorile spirituale și să promovați înțelegerea și respectul reciproc în societatea noastră. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să vă înzestreze cu daruri noi de înțelepciune, putere și călăuză în toate eforturile, pentru a continua să aduceți lumina sfântă în viața celor din jurul domniei voastre.

Cu gânduri de bine și binecuvântări de la Hristos Domnul, vă adresăm cele mai sincere urări de sănătate, fericire și împliniri pe acest drum al vieții. Fie ca fiecare pas pe care îl faceți să fie călăuzit de mâna lui Dumnezeu și să vă poarte către noi înălțimi duhovnicești și realizări frumoase.

Cu binecuvântare și dragoste duhovnicească,

ÎPS Părinte Mitropolit Petru,
Arhiepiscop al Chișinăului,
Mitropolit al Basarabiei și Exarh al Plaiurilor.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img