Ultimele știri

Întîistătătorul Mitropoliei Basarabiei a avut o întrevedere cu Excelența Sa d-na Ulrike Knotz Ambasadorul Germaniei în R. Moldova

   În data de 14 iulie 2017, la Reședința Mitropolitană din Chișinău, ÎPS Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, a primit vizita Excelenței Sale, d-na Ulrike Knotz, Ambasadorul Germaniei în Republica Moldova care înainte de a-și încheia activitatea diplomatic în Republica Moldova a ținut să aibă o întrevedere cu Întâistătătorul Mitropoliei Basarabiei.

   Întâlnirea s-a desfășurat într-o atmosferă plăcută și distinsă, doamna ambadoare apreciind  ospitalitatea și primirea calduroasă din partea  Înaltului Ierarh.

   Cu această ocazie ÎPS Petru a mulțumit Excelenței Sale pentru vizită și considerațiune, pentru colaborarea frumoasă pe tot parcursul șederii sale în țara noastră, oferindu-i în dar o icoană cu chipul Mântuitorului Hristos și al Maicii Domnului.

   Doamna Ambasador al Republicii Federale Germania, d-na Ulrike Knotz se află în această calitate  din 20.08.2014 iar acum se află la final de mandat.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img