Ultimele știri

Inițiativa caritabilă „Ghiozdănelul” aduce bucurie în rândul copiilor vulnerabili din Mitropolia Basarabiei și diaspora românească

Domnul Boris Volosatîi, vicepreședintele Comisiei pentru comunitățile de români din afara granițelor țării a Parlamentului României, împreună cu echipa sa a lansat o campanie de caritate de amploare intitulată „Ghiozdănelul”. Acesta s-a angajat să sprijine copiii vulnerabili din România, Republica Moldova și din diaspora românească, asigurându-le ghiozdane și rechizite școlare necesare pentru începutul noului an școlar.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit PETRU, Domnul deputat Boris Volosatîi și echipa sa din Republica Moldova au inițiat această acțiune caritabilă în sprijinul comunităților religioase ale Mitropoliei Basarabiei și Exarhatului Plaiurilor. Scopul acestei campanii este de a aduce un strop de bucurie și de sprijin în viața copiilor care provin din medii defavorizate.

Un număr semnificativ de 30.000 de copii din România, Republica Moldova și diaspora românească vor beneficia de această inițiativă. În duhul solidarității românești, această campanie transcende granițele și aduce împreună diferite comunități într-un efort comun pentru binele copiilor.

Înaintea începutului noului an școlar, Domnul Boris Volosatîi și echipa sa din Republica Moldova vor distribui ghiozdanele și rechizitele către familiile social-vulnerabile, școli, licee, centre de plasament pentru refugiați și bisericile subordonate Mitropoliei Basarabiei din diferite localități. Această inițiativă nu numai că sprijină educația copiilor, dar și consolidează legăturile dintre comunitățile românești.

„Ghiozdănelul” devine astfel o expresie a solidarității și responsabilității față de viitorul generațiilor tinere. Această campanie caritabilă reconfirmă importanța implicării sociale și a sprijinului reciproc în construirea unei societăți mai bune și mai incluzive.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img