Ultimele știri

Înaltpresfințitul Părinte Mitropolit Petru, dă START Campaniei Masa Bucuriei 2021

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit a donat în unul dintre magazinele în care se colectează alimente în Chișinău și a transmis un îndemn de sprijin al oamenilor afectați de sărăcie și foame.

Campania de Paști “Masa Bucuriei” este cel mai mare proiect naţional de sprijinire a oamenilor nevoiaşi, care are drept scop cultivarea solidarității, iubirii de aproapele și culminează cu o colectă națională de produse alimentare pentru masa caldă a bătrânilor singuri. 

În cadrul campaniei se deșfășoară o serie de acțiuni care vin să informeze și să sensibilizeze populația cu referire la problema bătrânilor și incapacitatea financiară a acestora de a-și asigura minimul zilnic în alimentație.

Colecta de produse alimentare neperisabile este organizată tradițional în sâmbăta Floriilor. Toate resursele acumulate în campanie se transformă în prânzuri calde distribuite la cantine sociale pe parcursul întregului an și în pachete alimentare împărțite în ajun de Sfintele Paști, bătrânilor și persoanelor din familiilor social-vulnerabile.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img