Ultimele știri

Administrația Centrului Eparhial din Chișinău transmite un mesaj de felicitare în ziua onomastică a Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit PETRU

În această zi specială, dedicată Sfinților Apostoli Petru și Pavel, Administrația Centrului Eparhial din Chișinău a transmis un mesaj de felicitare plin de recunoștință și prețuire către Înaltpreasfințitul Părinte PETRU, Mitropolitul Basarabiei, cu ocazia serbării zilei onomastice.

Înaltpreasfințite Părinte Mitropolit PETRU,

Cu prilejul praznicului Sfinților Apostoli Petru și Pavel, vă adresăm cele mai calde și alese felicitări din partea Administrației Centrului Eparhial din Chișinău. În această zi de mare sărbătoare, ne-am înălțat inimile în gând de mulțumire către Domnul pentru darul de a-l avea ca ocrotitor pe Sfântul Apostol Petru, cel ales de Mântuitorul nostru Iisus Hristos să fie stâlp al Bisericii și păstor al credincioșilor.

Astfel, fiind încredințați de mijlocirea sa pentru Înaltpreasfinția Voastră, Vă dorim multă sănătate, pace și bucurie în slujirea Domnului și a Bisericii Sale.

Vă prețuim și vă admirăm pentru mărturia pe care o dați în lumea de astăzi, urmând exemplul Apostolului, cel care a mărturisit credința în Hristos, Fiul lui Dumnezeu, și a primit cheile împărăției cerurilor (Matei 16, 16-19). Pe această cale, Vă rugăm să ne purtați pururea în rugăciunile Înaltpreasfinției Voastre, ca să fim vrednici de chemarea la care am fost chemați (Efeseni 4, 1).

Vă asigurăm de întreaga noastră susținere, prețuire și recunoștință pentru tot ceea ce faceți spre binele credincioșilor și spre dezvoltarea Mitropoliei Basarabiei și Exarhatul Plaiurilor. Dumnezeu să Vă binecuvânteze și să Vă ocrotească în toate, ca să trăim și să muncim mulți ani alături și sub omoforul Înaltpreasfinției Voastre, așa cum spune Sfântul Apostol Pavel în Epistola către Evrei, într-un elan al dragostei și al bunei-făptuiri (Evrei 10, 24)!

Cu fiască supunere și dragoste în Hristos,

Administrația Centrului Eparhial din Chișinău

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img