Ultimele știri

Uniți pentru Viață – 2021

În perioada lunii martie 2021 se desfășoară Luna pentru viață cu aceeași temă, care va cuprinde activități pro-viață organizate la nivel local în cât mai multe domenii: educație, cultură, artă, implicare socială etc.

Majoritatea acestor activități se vor desfășura online, iar acolo unde legislația permite se vor organiza și activități în format fizic, cu respectarea măsurilor de sănătate publică în vigoare la data respectivă.

Asociațiile România pentru viață și Studenți pentru viață vor organiza mai multe activități în Luna pentru viață.

Printre acestea se numără și concursurile „Românii au talent pro-viață 2021”. Întregul calendar al evenimentelor organizate de cele două asociații va fi publicat în 22 februarie.

Uniți pentru viață Tema din acest an reprezintă o chemare adresată românilor din țară și din diaspora.

Fiecare poate face ceva, iar cea mai înaltă chemare pe care o avem este să sprijinim viața, să ajutăm femeile în criză de sarcină să se elibereze de frici și probleme, astfel încât să se poată bucura în mod deplin de venirea pe lume a copiilor lor.

Fundamentul acestei implicări este chipul lui Dumnezeu din oameni: viața fiecărui copil, a fiecărei femei și a fiecărui bărbat contează, trebuie protejată și sprijinită de la concepție până la moartea naturală.

Implicarea pro-viață pornește de la mărturiile femeilor în criză de sarcină și are trei componente: conștientizarea, dragostea și sprijinul.

Marșul pentru viață și toate acțiunile organizate în Luna pentru viață au un singur scop: schimbarea inimilor.

 

Program activități: https://www.marsulpentruviata.ro/calendarul-activitatilor-organizate-de-asociatia-romania-pentru-viata-si-asociatia-studenti-pentru-viata-in-luna-pentru-viata-2021-uniti-pentru-viata/

 

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img