Ultimele știri

Slujbă arhierească de ziua hramului în satul Alexandru cel Bun

După oficierea Sfintei Liturghii, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit a oferit Părintelui Paroh Iulian Damian CRUCEA MITROPOLIEI BASARABIEI, Darul Mitropolitului, pentru activitatea frumoasă desfășurată în parohie. După multe lucrări, pe parcursul anilor, de ridicare a sfântului lăcaș, astăzi, biserica se află la stadiul de pictură.

Înaltpreasfinția Sa a dăruit copiilor din parohie caiete de lucru pentru acasă necesare elevilor claselor a II-a și a III-a, aprobate de Ministerul Educației din Republica Moldova.

De asemenea, Părintele Paroh, a oferit Înaltpreasfinției Sale o diplomă de recunoștință pentru susținerea activităților parohiale și Părintelui Sorin Huluță de la parohia „Sfinții Martiri Brâncoveni” din Soroca.

Tuturor participanților la Sfânta Liturghie le-a fost oferit câte un pachet de mâncare în cinstea hramului parohiei Sfântul Dimitrie.

Cuvântul de învățătură a fost ținut de Părintele Sorin Huluță care a vorbit despre viața și activitatea Sfântului Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir.

 

 

Articol redactat de Părintele Arhidiacon Constantin Olariu.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img