Ultimele știri

PS Veniamin: “Biserica are nevoie de preoți devotați și fideli misiunii sale, iar credinciosii așteaptă cu nădejde pe viitorii slujitori!”

   Aflat la Cluj, pentru participarea la Simpozionul internațional: UNITATE ȘI IDENTITATE. ORTODOXIA ROMANILOR INTRE COMUNIUNEA RĂSĂRITEANA ȘI DIALOGUL CU APUSUL, desfășurat în perioada 04-06 Noiembrie, în cadrul Facultății de Teologie Ortodoxa din Cluj-Napoca, Preasfinția Sa  Veniamin al Basarabiei de Sud, s-a întâlnit cu tinerii teologi basarabeni studenți ai Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca.

   PS Veniamin le-a vorbit studenților despre provocările misiunii preoțești astăzi, subliniind specificul misiunii în Basarabia. I-a îndemnat să folosească timpul pentru a se forma ca buni teologi și misionari în Biserica lui Hristos, precum și toate oportunitățile pe care le oferă Facultatea de Teologie din Cluj și zona Ardealului. 

   “Biserica are nevoie de preoți devotați și fideli misiunii sale, iar credinciosii așteaptă cu nădejde pe viitorii slujitori!” a concluzionat ierarhul Mitropoliei Basarabiei.

   În încheiere, le-a urat studenților mult succes și i-a chemat să se întoarcă acasă și să devină buni slujitori în Basarabia.

FotoCredit: Arhid. Marin OSOIANU

Biroul de presă al Episcopiei Basarabiei de Sud.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img