Ultimele știri

PS Antonie: „Faptele bune nu dispar, ci le luăm cu noi în veşnicie”

Marţi, 3 aprilie 2018, PS Antonie de Orhei, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Chişinăului împreună cu PC părinte Gheorghe Ioniţă, protopop de Chişinău, a vizitat Spitalul Clinic de Psihiatrie din municipiul Chişinău.

Clericii Mitropoliei Basarabiei au adus în dar în jur de 250 de kilograme mere proaspete. Merele au fost donate de un bun creştin din satul Ocolina, rn Soroca, pe nume Vasile Eftodi.

Clericii Mitropoliei Basarabiei au avut o întâlnire cu dl vece-director Mihai Condraţchi. Dl Condraţchi a mulţumit pentru dar, menţionând că fructele sunt binevenite pentru această perioadă a anului când organismul uman are nevoie de vitamine, pentru ca tratamentul să aibă efect.  

PS Antonie, între altele, a menţionat: „Ştim că fructele sunt necesare pentru însănătoşire trupului, de aceea am ţinut să aducem câteva lăzi de mere pentru pacienţii de aici. Mulţumim domnului Vasile de la Soroca, care şi anul acesta a făcut o donaţie consistentă de mere, pentru a le dona celor care au nevoie de ele. Mulţumim dlui Vasile pentru fapta sa buna. Faptele bune nu dispar, ci le luăm cu noi în veşnicie”. „Să răsplătească Bunul Dumnezeu tuturor pentru dragostea, bunătatea şi jertfa lor”, a spus PS Antonie.  

PS Antonie împreună cu PC părinte Gheorghe Ioniţă, protopop de Chişinău au mai adus daruri la Spitalul Clinic de Psihiatrie din municipiul Chişinău şi în anii precedenţi.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img