Ultimele știri

Pretorul Sectorului Ciocana – doamna Sinilga Scolnic decorată de ÎPS Petru cu ordinul mitropolitan Sf. Cuv. Parascheva

În ziua de miercuri, 19 noiembrie 2019, la reședința mitropolitană din Chișinău, ÎPS Părinte Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor a avut ca oaspete de onoare pe doamna Sinilga SCOLNIC, Pretor al Sectorului Ciocana – Municipiul Chișinău.

Vizita Doamnei Pretor a fost organizată urmare a contribuției și disponibilității arătate de Doamna Pretor în sprijinul activităților desfășurate de către Mitropolia Basarabiei iar, cu această ocazie, în semn de recunoștință pentru toată deschiderea arătată în promovarea valorilor ortodoxiei pe teritoriul țării noastre, ÎnaltPreasfinția Sa a gratificat-o pe Doamna Pretor cu distincția bisericească Ordinul Sf. Cuv. Parascheva Grad I.

Doamna Pretor a mulțumit Înaltului Ierarh al Mitropoliei Basarabiei pentru gratificare și ospitalitate asigurând, în numele instituției pe care o reprezintă, că își va arăta disponibilitatea și pentru alte proiecte care vin în interesul oamenilor și în promovarea valorilor credinței ortodoxe strămoșești.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img