Ultimele știri

Preacuviosul Părinte Arhimandrit Nicodim Petre a conferențiat la Călărași

   În data de 04.04.2019 în or. Călărași, cu binecuvântarea ÎPS Petru Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, precum și a ÎPS Teofan Arhiepiscopul Iașilor, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, a fost susținută conferința ,,Tînărul de la porțile cetății – invitație la Viață” de către PCuv Pr. Arhimandrit Nicodim Petre, consilier mitropolitan în cadrul Mitropoliei Moldovei și Bucovinei și starețul mănăstirii Bucium din Arhiepiscopia Iașilor, conferinț organizată din inițiativa Protopopiatului Călărași din cadrul Mitropoliei Basarabiei.

   Conferința s-a ținut în sala mare a Cosiliului Raional Călărași. Pe această cale mitropolia Basarabiei, prin protopopiatul de Călărași, aduce mulțumiri direcției învățămînt, Doamnei Gonța Elena și Domnului Președinte al raionului Sergiu Artene, pentru conlucrarea frumoasă la organizarea acestui eveniment.

   La conferință au participat peste 250 de tineri și profesori. Unii dintre tinerii prezenți s-au implicat în organizarea conferinței fiind răsplătiți cu binecuvântarea părintelui și mici daruri duhovnicești.

   În a doua parte a conferinței tinerii au avut libertatea de a da întrebări și de a primi răspunsuri la frămîntările lor.

Biroul de presă al Protopopiatului Călărași – Mitropolia Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img