Ultimele știri

Parohia „Sfintele Mucenițe Vera, Nadejda, Liubov și mama lor Sofia” din cadrul Mitropoliei Basarabiei sprijină familiile refugiate

Părintele paroh Roman Cuțitaru împreună cu familia și întreaga comunitate de creștini pe care o păstorește, cu mic cu mare, în fiecare seară, se duc la punctul de trecere Tudora – Palanca cu ajutoare pentru cetățenii ucraineni și nu numai ce fug din calea cotropitorilor.

În timpul zilei, casa părintelui s-a transformat într-o bucătărie socială, unde gospodinele, neîncetat, pregătesc bucate pentru vecinii ucraineni. Acest model de faptă creștină încurajează din ce în ce mai mult pe credincioșii din zonă de a se alătura și de a fi solidari.

 

Am fost rugați să dublăm porțiile cu mâncare caldă pentru refugiații din Ucraina care așteaptă în imensele rânduri să treacă vama în Republica Moldova, în căutarea păcii.

Domnul să ne apere și să ne lumineze întru împlinirea voii Lui și în slujirea față de aproapele.

Cu toții trebuie să împlinim porunca lui Dumnezeu care zice: Să iubești pe aproapele tău ca pe tine însuţi. Nu este altă poruncă mai mare decât acestea.

Bunul și Milostivul Dumnezeu să răsplătească osteneala și jertfa tuturor, rugându-l cu stăruință sa dăruiască binecuvântarea și pacea Sa Cerească! (Părintele Roman Cuțitaru).

 

 

 

Articol redactat de Părintele Arhidiacon Constantin Olariu.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img