Ultimele știri

O nouă zi, un nou lot de ajutoare pleacă de la sediul Mitropoliei Basarabiei

Aceste ajutoare au plecat spre punctul vamal Palanca, unde Părintele Roman Cuțitaru, neîncetat, se implică în ajutorarea semenilor noștri.

Ele provin, în mare majoritate, de la Mănăstirea Cetățuia din Iași și de la credincioșii din România care transmit prin părinții din Arhiepiscopia Chișinăului cele necesare pentru a se continua misiunea filantropică în care suntem cu toții antrenați în aceste zile.

 

Mulțumim tuturor pentru dragostea arătată, căci cunoaștem foarte bine că în aceste momente de criză financiară posibilitățile materiale ale multora sunt reduse, de aceea apreciem cu atât mai mult jertfa credincioșilor. Dumnezeu să răsplătească bunătatea celor care oferă ajutor, și să asculte rugăciunile oamenilor care se roagă neîncetat pentru pace … (Pr. Arhid. Constantin Olariu).

 

Părintele Marin Osoianu și părintele Gâscă Iulian se numără printre cei care, cu mașinile personale, se implică în colectarea de ajutoare umanitare și fac posibil ca jertfa credincioșilor să ajungă la cei aflați în suferință.

Misiunea va continua în fiecare zi prin preoți și voluntari.

 

 

 

 

Articol redactat de Părintele Arhidiacon Constantin Olariu.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img