Ultimele știri

Mesajul de felicitare al Administrației Centrului Eparhial la aniversarea ÎPS Părinte Petru: Lumina care însuflețește Basarabia

Administrația Centrului Eparhial din Chișinău transmite un mesaj de felicitare Înaltpreasfinției Sale, ÎPS Părinte Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, cu ocazia zilei sale de naștere. Este o zi de sărbătoare și recunoștință în care sărbătorim viața, slujirea și dedicarea Înaltpreasfinției Sale pentru Biserica Ortodoxă Română din Basarabia.

Înaltpreasfințite Părinte Mitropolit,

Dorim să Vă transmitem cele mai sincere și călduroase urări de bine, sănătate și bucurie sfântă, fiind recunoscători pentru darul vieții și pentru toate realizările Înaltpreasfinției Voastre.

Cu înțelepciunea și harul Sfântului Duh pe care l-ați primit în dar, ați străbătut această cale de slujire arhierească cu o credință statornică și cu o inimă plină de iubire față de Dumnezeu și aproapele. Ați fost o prezență de lumină în viața credincioșilor și în comunitățile pe care le-ați păstorit, reprezentând acea conexiune vie între cer și pământ.

Slujirea Înaltpreasfinției Voastre în Basarabia a fost marcată de jertfelnicie, mărturisire curajoasă, și rugăciune stăruitoare, pentru întărirea credinței și promovarea valorilor duhovnicești și culturale românești. Ca Întâistătător al Mitropoliei Basarabiei, ați reușit să construiți punți de unitate și să oferiți un suflu nou comunității ortodoxe.

Cu umilință și recunoștință, privim la misiunea Înaltpreasfinției Voastre care a fost o lumină de nădejde în vremuri dificile și o binecuvântare în vremurile de bucurie. Nădăjduim că în continuare, Înaltpreasfinția Voastră veți fi binecuvântat cu putere, discernământ pastoral și har, pentru a-i conduce pe cei ce vă ascultă pe drumul mântuirii.

În această zi, Vă dorim să fiți înconjurați de iubirea lui Dumnezeu și de căldură noastră, să aveți puterea să luptați pentru dezideratele propuse cu determinare și har sporit. Cu recunoștință și cuvinte de laudă, celebrăm nașterea Înaltpreasfinției Voastre și vă urăm un „La mulți ani!” plin de binecuvântări.

Cu dragoste și bucurie,

Administrația Centrului Eparhial din Chișinău

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img