Ultimele știri

Mesaj de felicitare adresat de către ÎPS Părinte Mitropolit Petru, Preasfințitului Episcop Veniamin al Basarabiei de Sud, cu prilejul aniversării a doi ani de la hirotonia întru Arhiereu

   În data de 26 mai 2020 se împlinesc 2 ani de la hirotonia întru Arhiereu a PreaSfințitului Părinte Veniamin, episcopal Basarabiei de Sud. Cu acest prilej Întâistătătorul Mitropoliei Basarabiei, ÎPS Părinte Mitropolit Petru i-a adresat un cuvânt de felicitare:

Preasfinției sale,

PS Veniamin,

Episcopul Basarabiei de Sud

Și El a dat pe unii apostoli, pe alții prooroci,

pe alții evangheliști, pe alții Păstori și învățători (Efes. 4, 11)

 

Preasfinţia Voastră,

   În această zi binecuvântată de Dumnezeu, când se împlinesc doi ani de la hirotonia întru arhiereu a PreaSfinției Voastre, cu bucurie duhovnicească, Vă adresăm alese urări de sănătate, pace și ajutor de la Dumnezeu în activitatea misionar-pastorală pe care o desfășurați.

   Ne rugăm Milostivului Dumnezeu să Vă țină ani îndelungați și să Vă ocrotească în toată lucrarea pastorală, spre zidirea duhovnicească a credincioșilor din Episcopia Basarabiei de Sud și spre slava Sfintei Noastre Biserici.

   Hristos – Arhiereul Desăvârșit,  să Vă îndrume în slujirea de arhipăstor la care ați fost chemat și pe care V-ați asumat-o cu toată responsabilitatea.

Hristos a Înviat!

Cu părintească dragoste în Hristos – Domnul,

 

 † PETRU

Arhiepiscopul Chişinăului,

Mitropolitul Basarabiei şi Exarhul Plaiurilor​

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img