Ultimele știri

Mesaj de condoleanțe al ÎnaltPreasfințitului Părinte Petru, la trecerea la cele veșnice a nou-adormitei roabei Lui Dumnezeu, preoteasa Nadejda Buburuz

Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Petru a transmis un mesaj de condoleanțe familiei Protoiereului mitrofor Petru Buburuz, la trecerea la cele veșnice în ziua de luni, 21 ianuarie 2019, a preotesei Nadejda Buburuz

“Cu profundă întristare și nespusă durere am aflat de trecerea, la Domnul,  a doamnei preotese Nadejda Buburuz, soția preacucernicului Protoiereu Mitrofor Petru Buburuz, parohul bisericii „Sf. Ap. Petru și Pavel” din Chișinău.

În aceste clipe de tristețe la despărțirea de cea care a fost preoteasa Nadejda Buburuz, soţie, mamă și bunică, ne îndreptăm gândurile către familia îndurerată și ne rugăm Milostivului Dumnezeu să odihnească sufletul ei împreună cu drepţii întru Împărăţia Cerurilor, iar pe cei îndoliaţi să îi întărească întru nădejdea Învierii celei de obşte şi a iubirii milostive a Domnului nostru Iisus Hristos Cel răstignit şi înviat din morţi.

 Suntem alături de părintele Petru, de familia îndurerată, de toate rudele și de toți cei care au cunoscut-o, ne rugăm Bunului Dumnezeu pentru mântuirea sufletului presbiterei Nadejda și-L rugăm pe Hristos Mântuitorul nostru – Arhiereul Veşnic, să o aşeze în ceata celor drepți, în rândurile sfinților”.

Dumnezeu să o odihnească în pace cu drepții Săi! 

Cu părinteşti binecuvântări şi sincere condoleanţe pentru familia îndoliată, 

† PETRU

ARHIEPISCOPUL CHIȘINĂULUI,

MITROPOLITUL BASARABIEI ȘI EXARHUL PLAIURILOR

 

Notă: Sfânta Liturghie urmată de slujba de înmormântare, va avea loc joi 24 ianuarie 2019, începând cu ora 8:30 la Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Chișinău.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img