Ultimele știri

ÎPS Petru: „ Milostenia ne apropie de Dumnezeu”

Duminică, 30 decembrie 2018( a 28-a după Rusalii ), ÎPS Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie la Paraclisul “Sf. Ioan Teologul” din Chișinău.

La finalul Serviciului Divin Înaltpreasfinția Sa a primit un grup de copii, care i-au urat multă sănătate și un an nou cu multe realizări frumoase în ogorul Lui Dumnezeu.  Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Petru  a împărțit urătorilor dar și copiilor prezenți daruri așa cum este obiceiul.

Să ne străduim să fim buni creştini, să ne mărturisim şi să ne împărtăşim şi astfel împăcaţi cu Dumnezeu să-l întâmpinăm pe Pruncul Iisus. Pe lângă post şi rugăciune în această perioadă a Postului Naşterii Domnului să înmulţim faptele bune, faptele de milostenie care ne apropie de Dumnezeu”, s-a adresat vladica Petru celor prezenți.

În final părintele Consilier mitropolitan Victor Ghimpu, slujitor al Paraclisului Mitropolitan, din numele tuturor slujitorilor și a credincioșilor care alcătuiesc comunitatea sfântului locaș, l-a felicitat pe Întâistătătorul Mitropoliei Basarabiei cu ocazia sărbătorilor Nașterii Domnului și a apropierii Noului An.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img