Ultimele știri

ÎPS Petru la săvârșirea Tainei Botezului pruncei Nectaria: “Să avem grijă cu toții, cum ne asumăm responsabilitatea de a fi nani de botez”

   În data de 7 iunie 2020, în Duminica Pogorârii Duhului Sfânt, ÎnaltPreasfințitul Părinte PETRU, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, a oficiat Taina Sfîntului Botez a pruncei  Nectaria, la   Paraclisul Mitropolitan ,,Sf. Ioan Teologul” din Chișinău. 

   Prunca nou-botezată Nectaria este al doilea motiv de bucurie apărut în familia părintelui consilier mitropolitan Victor Ghimpu și a preotesei Ina.

   Întâistătătorul Mitropoliei Basarabiei, în cuvîntul de învățătură rostit la finalul Sfintei Slujbe a Botezului, a urat multă sănătate și un drum binecuvântat în viață pruncului nou botezat, iar părinților și nașilor de botez să aibă grijă de creșterea frumoasă a celei botezate, asigurându-i o educație moral-duhovnicească și creștere în siguranță.

  “Dacă acest copil va crește un credincios desăvârșit, un om bun și un cetățean responsabil, acesta va fi meritul părinților trupești și al celor duhovnicești – nanii, iar dacă nu, atunci va fi vina lor. Așadar, să avem grijă cu toții cum ne asumăm responsabilitatea de a fi nani de botez” – a concluzionat ÎnaltPreasfințitul Părinte Mitropolit.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img