Ultimele știri

ÎPS Petru: “Demonii pot chinui cumplit ființa umană, însă în fața lui Hristos ei devin neputincioși”

   În Duminica a 5-a după Cincizecime, 21 iulie 2019, Înaltpreasfințitul Părinte Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, s-a aflat în mijlocul comunității Sf. Cuv. Parascheva din orașul Soroca, unde alături de un sobor de preoți și diaconi a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie.

   După oficierea Serviciului Divin, ÎnaltPreasfințitul Părinte Mitropolit Petru a rostit un cuvânt de învățătură, în care, printre altele, a menționat: “Din Evanghelia de astăzi vedem că demonii pot chinui cumplit ființa umană, însă în fața lui Hristos ei devin neputincioși. De aceea se cuvine să conștientizăm că, în calitatea noastră de creștini putem rezista în lupta cu puterile demonice numai păstrând apropierea noastră de Dumnezeu, prin rugăciune și participarea la viața bisericească”.

   Părintele paroh, Ștefan Eftodi, a mulțumit Înaltului Ierarh al Mitropoliei Basarabiei pentru vizită și binecuvântare arhierească, invitându-l și cu alte ocazii în mijlocul comunității lor.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img