Ultimele știri

ÎPS Petru: “De câte ori cădem, Hristos ne întinde Mâna Sa salvatoare”

   Duminică, 12 august 2018, în Duminica a XI-a după Rusalii, Întâistătătorul Mitropoliei Basarabiei, ÎPS Părinte Mitropolit și Exarh Petru a săvârșit Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în parohia “Sf. Cuv. Parascheva” din orașul Soroca(paroh PC preot Ștefan Eftodi).

   În predica rostită cu această ocazie, ÎPS Petru a făcut referire la Evanghelia zilei, vorbind despre încrederea “pe care fiecare dintre noi ar trebui să o avem în puterea salvatoare a Lui Dumnezeu.  În marea învolburată a acestei vieți ne afundăm și noi, de multe ori, prin neîncrederea în Dumnezeu și numai El este Cel care ne poate salva. De câte ori cădem, Hristos ne întinde Mâna Sa salvatoare, important este să îi cerem, din inimă și cu încredere, ajutorul.“

   Cu această ocazie vlădica Petru a apreciat activitatea părintelui paroh ca fiind una rodnică și dinamică, fapt pentru care l-a ridicat la treapta de Protoiereu.

      După oficierea Serviciului Divin a fost sfințită o troiță amplasată lângă biserică, prin strădania unor enoriași ai bisericii.

Părintele Ștefan a mulțumit Înaltului Ierarh al Mitropoliei Basarabiei pentru vizită și binecuvântare arhierească, asigurândul de toată dragostea fiască și că este binevenit și așteptat cu mult drag de câte ori va considera de cuviință.

   Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img