Ultimele știri

ÎPS Petru a avut o întrevedere cu Excelența Sa, d-l Dereck J. Hogan, ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova

   Miercuri, 23 ianuarie 2019, ÎPS Părinte Mitropolit Petru, a primit, la reședința mitropolitană din Chișinău, vizita Excelenţei Sale, Dereck J. Hogan, noul ambasador al Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova. Aceasta este prima vizită a Excelenței Sale de la numirea în această funcție.

   În cadrul întrevederii, au fost abordate mai multe subiecte dar și aspecte ce țin de colaborarea dintre Ambasada SUA în R. Moldova și Mitropolia Basarabiei.

   ÎnaltPreaSfinția Sa i-a urat mult success în noua misiune diplomatic după care i-a vorbit Excelenței Sale despre realitățile vieții religioase din țara noastră făcând și o incursiune în istoria bisericii basarabene de-a lungul timpului.

   Ambasadorul SUA s-a arătat impresionat de întrevedere și a mulţumit Înaltpreasfinţiei Sale pentru primirea călduroasă, exprimându-și dorința de a mai avea și alte întâlniri cu reprezentanții Mitropoliei Basarabiei și dezvoltarea de proiecte comune.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img