Ultimele știri

ÎPS Părinte Petru mitropolitul Basarabiei celebrează 29 de ani de slujire arhierească

În ziua de 1 septembrie 2019 ÎnaltPreasfințitul Părinte Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor aniverseaza 29 de ani de la hirotonia întru arhiereu. Cu această ocazie colaboratorii corpului administrativ ai Mitropoliei Basarabiei, adresează Întâistătătorului lor, un mesaj de felicitare:

Înaltpreasfinţa Voastră,

În această zi binecuvântată de Bunul Dumnezeu, dorim să vă adresăm, din numele tuturor fiilor duhovnicești ai ÎnaltPreasfinției Voastre, cele mai sincere doriri de sănătate, pace și împliniri duhovnicești.

De hirotonia arhierească și până astăzi, Ne-ați fost permanent un exemplu de urmat, de dragoste față de Dumnezeu, față de țară și față de turma încredințată.

Astăzi, la împlinirea a 29 de ani de slujire arhierească, Rugăm pe Bunul Dumnezeu și în continuare să Vă înzestreze cu sănătate deplină și ferire de primejdii, pe drumul slujirii arhierești, spre a conduce cu înțelepciune și demnitate, Biserica cea Dreptmăritoare din Basarabia, iar noi Vă asigurăm, încă o dată, de toată dragostea și supunerea fiască ce V-o purtăm.

ÎNTRU MULŢI ANI STĂPÂNE!

Cu profund respect și dragoste de fii,

Colaboratorii din Corpul Administrativ al Arhiepiscopiei Chișinăului – Mitropolia Basarabiei

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img