Ultimele știri

ÎPS Părinte Petru a avut o întrevedere cu d-l Corneliu Popovici Ministrul Educației, Culturii și Cercetării al R. Moldova

   În ziua de vineri, 13 martie 2020, la Reședința Mitropolitană din Chișinău, ÎPS Părinte Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor a primit vizita domnului Corneliu Popovici Ministrul Educației, Culturii și Cercetării al R. Moldova.

   Motivul principal al întâlnirii a fost situația creată îngrijorările provocate de răspândirea noului virus Covid – 19, iar domnul Ministrul Corneliu Popovici a vorbit despre măsurile de prevenire și control întreprinse de Guvernul Republicii Moldova privind infecția cu Coronavirusul de tip nou.

   De asemenea ÎnaltPreasfințitul Părinte Mitropolit, a adus la cunoștință domnului ministru măsurile care deja s-au luat și recomandările care s-au făcut în toate bisericile din cuprinsul Mitropoliei Basarabiei.

   În final s-au stabilit măsurile comune de igienizare care se impugn în cazul situației create iar ÎnaltPreasfinția Sa, i-a dăruit, în semn de apreciere, o icoană cu Sf. Mare Mucenic și Tămăduitor de boli Pantelimon.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img