Ultimele știri

ÎPS Părinte Mitropolit Petru, transmite un mesaj de felicitare Domniei Sale, Domnului Igor Grosu, Președinte Ales al Parlamentului Republicii Moldova

Domnule Președinte al Parlamentului,

În această zi, îmi ofer minunatul prilej de a felicita și a transmite gândurile mele de aleasă prețuire, urări de sănătate, multă fericire și împliniri profesionale și spirituale, cu ocazia alegerii Domniei Voastre în funcția de Președinte al Parlamentului Republicii Moldova.

Aducem mulțumire lui Dumnezeu pentru darul sfânt al vieții, precum și pentru darurile revărsate asupra Domniei Voastre, pe care le-ați cultivat prin stăruință și osteneală, înțelepciune și perseverență.

Biserica și Statul sunt cele două Instituții care au ca obiectiv primordial binele poporului, de aceea ele se completează una pe cealaltă. Nădăjduim într-o colaborare cât mai frumoasă și transparentă spre folosul acestui neam pe care Hristos l-a dat spre păstorire. Mitropolia Basarabiei își exprimă dorința de implicare și contribuire, alături de Domnia Voastră, prin proiecte comune ce vor duce la prosperitatea întregii noastre societăți. În toate rugăciunile Bisericii sunt pomeniți conducătorii țării, ca ei, luminați de Duhul Sfânt, să ia decizii spre sprijinul și folosul poporului, ținând cont de suferințele și dorințele lui.

Hristos, Mântuitorul nostru, să dăruiască în continuare aceeași râvnă plină de entuziasm, să țină cu zile îndelungate și să vă ocrotească în tot lucrul bun spre zidirea, cârmuirea și ocrotirea poporului.

Cu arhierească binecuvântare,

                                            † Petru

                                          Arhiepiscopul Chișinăului,

                              Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img