Ultimele știri

ÎPS Mitropolit Petru al Basarabiei salută investirea noului Guvern al R. Moldova și transmite un mesaj de felicitare noului Prim-Ministru, d-na Natalia Gavriliță dar și întregii echipe guvernamentale

Domniei Sale                                                                   

Doamnei Natalia Gavriliță

Prim-Ministru al Guvernului

Republicii Moldova

                                                                  

 

 

 

                                                                     Stimată doamnă Prim-Ministru,

    Urmare a alegerii dumneavoastră în funcția de Prim-Ministru al Guvernului R. Moldova, vrem să Vă adresăm sincerele Noastre felicitări și urări de bine, sănătate și prosperitate.

    Știm că a fost un drum anevoios, cu multe încercări, însă astăzi ne îndreptăm toate gândurile noastre către domnia Voastră, încrezători într-un viitor frumos și prosper al țării noastre. Alegerea Domniei Voastre în funcția de Prim-Ministru al R. Moldova ne dă speranțe că lucrurile, în ce privește problema Mitropoliei Basarabiei, vor intra pe un făgaș normal, iar noi vom avea siguranța, stabilitatea, sprijinul și liniștea necesară pentru desfășurarea de acțiuni în folosul oamenilor, pe care atât reprezentanții clerului, cât și ai autorităților statului, au datoria de a-i sluji, fără a fi marginalizați sau discriminați, pe criterii și principii nefondate sau preconcepute.

    Avem speranța și încrederea că Guvernul pe care îl veți conduce domnia Voastră va fi unul al dreptății și egalității pentru toți, indiferent de apartenența etnică sau religioasă și nădăjduim că veți conduce instituția guvernamentală, mai ales în ceea ce privește cultele, cu multă înțelepciune.

    Ne rugăm cu toții ca Bunul Dumnezeu să vă întărească și să vă călăuzească, spre împlinirea a tot lucrul bun și, în același timp, sperăm la o colaborare frumoasă cu dvs., spre binele și în folosul tuturor cetățenilor R. Moldova.

Cu stimă și binecuvântare,

 

                                                                                 † PETRU

                                                                Arhiepiscopul Chişinăului,

                                                    Mitropolitul Basarabiei şi Exarhul Plaiurilor

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img