Ultimele știri

ÎPS Mitropolit Petru al Basarabiei i-a adresat un mesaj de felicitare Președintelui ales al R. Moldova, doamnei Maia Sandu

                                                                                                                                             Doamnei Maia  Sandu

                                                                                                                                                      Președinte ales

                                                                                                                                             Al Republicii Moldova

                                                                  

                                                                        Stimată doamnă Președinte,

   Prin prezenta, urmare a alegerii Domniei Voastre, de către popor, în cea mai înaltă funcție din Stat, demnitatea de Președinte al Republicii Moldova, dorim să Vă adresăm sincerele noastre felicitări și doriri de sănătate, pace și prosperitate.

   Am trait cu multă emoție ultimele săptămâni, în care Ne-am rugat pentru o schimbare în bine a stării lucrurilor din țara noastră, iar Bunul Dumnezeu Ne-a ascultat rugăciunile. Poporul a arătat că își dorește o schimbare prin alegerea făcută.

   Alegerea Domniei Voastre în calitate de Președinte este un moment care ne dă încredere și speranță că lucrurile vor merge pe un făgaș normal, corect și transparent, pentru toți cetățenii țării noastre, lucru de care, cel puțin Noi, nu ne-am putut bucura pe deplin până în acest moment, pentru că am fost marginalizați și ignorați.

   Ne rugăm și suntem convinși că Bunul Dumnezeu ne va ajuta, să avem în următorul președinte al țării, în persoana Domniei Voastre, un președinte al tuturor, care să trateze în mod egal pe toți cetățenii țării, indiferent de etnie, limbă vorbită sau religie, iar Mitropolia Basarabiei să nu mai fie discriminată ci, dimpotrivă, să fie implicată și să contribuie împreună la schimbarea în bine a stării lucrurilor din țara noastră, pentru binele tuturor.

   Cunoaștem că a fost un drum anevoios, cu multe încercări, cu multe provocări și lupte, pe alocuri necinstite, însă astăzi, ne îndreptăm toate gândurile noastre către domnia Voastră, încrezători într-un viitor frumos și prosper al țării noastre.

   Ne rugăm cu toții ca Milostivul Dumnezeu să vă întărească și să vă călăuzească, spre împlinirea a tot lucrul bun în noua misiune care V-a fost încredințată de Dumnezeu și de Popor și, în același timp, sperăm la o colaborare frumoasă cu Domnia Voastră, spre binele și în folosul tuturor cetățenilor R. Moldova.

                             La mulți ani și Doamne ajută la tot lucrul bun, Doamnă Președinte!!!

 

Cu stimă și binecuvântare,

 

 

                                                                           † PETRU

 

                                                             Arhiepiscopul Chişinăului,

                                              Mitropolitul Basarabiei şi Exarhul Plaiurilor

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img