Ultimele știri

Invitație: Concertul de colinde „Magii de la Răsărit”, ediția a II-a – organizat de Corala Mitropoliei Basarabiei

Corala Mitropoliei Basarabiei „Gavriil Musicescu” organizează miercuri, 21 decembrie 2022, cu binecuvântarea ÎPS Părinte Mitropolit Petru, un concert excepțional de colinde, începând cu ora 18:00, la Sala cu Orgă din Chișinău.

La ediția a II-a a concertului din anul curent, cu genericul „Magii de la Răsărit”, va participa și Corul mare de fete al Școlii de Arte „Alexei Stârcea” din Chișinău, format din 120 de copii. Intrarea la eveniment este liberă (gratuită).

La acest concert sunt invitați oficiali de stat ai Republicii Moldova, reprezentanți ai Ambasadei României la Chișinău, reprezentanți ai Institutului Cultural Român din Republica Moldova și alți directori și reprezentanți ai diferitelor instituții de învățământ, cultură și media. De asemenea, invităm toți credincioșii și iubitorii de tradiție, artă, cultură, muzică și frumos.

Vă așteptăm cu dragoste duhovnicească să ne bucurăm împreună de vestirea Sărbătorii Nașterii Domnului, pregătindu-ne cu multă trezvie să-L primim pe Pruncul Iisus în ieslea inimii noastre!

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img