Ultimele știri

În ajunul Învierii Domnului, Mitropolia Basarabiei vine cu un sprijin material la Spitalul Clinic Republican Pentru Copii „Emilian Coţaga” din Chișinău

   În Sâmbăta Mare, ultima zi a Postului pregătitor pentru Marele Praznic al Învierii Domnului, în data de 18 aprilie 2020, din inițiativa și cu binecuvântarea ÎPS Părinte Petru – Mitropolitul Basarabiei au fost donate Spitalului Clinic Republican Pentru Copii „Emilian Coţaga” din Chișinău, un total de opt sute de măști cu dublă protecție și produse alimentare, sanitare și de igienă(în valoare de aproximativ 10000lei MD).

   Produsele au fost înmânate, din numele ÎPS Părinte Petru, de către PC Prot. Andrei Bucliș, Secretar Mitropolitan, PC Arhid. Maxim Sturza, Consilier pentru Relații cu Instituțiile Statului și câțiva voluntari ai Paraclisului Mitropolitan Sf. Ioan Teologul din Chișinău.

    Donația a fost recepționată de către d-l Vasile Tomuz vice-director al spitalului și d-na Rodica Andronache – asistent medical al Centrului de Sănătate Publică Mileștii Mici.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img