Ultimele știri

Excelența Sa, domnul Pascal Le Deunff, în prima sa vizită, în calitate de Ambasador al Franței în R. Moldova, la Mitropolia Basarabiei

   În ziua de sâmbătă, 9 iunie 2018, la Reşedinţa Mitropolitană din Chișinău, ÎPS Părinte Petru, Arhiepiscopul Chișinăului, Mitropolitul Basarabiei și Exarhul Plaiurilor, a primit vizita Excelenţei Sale, Domnul Pascal Le Deunff, Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Franceze în Republica Moldova.

   Aceasta a fost prima vizită, de la instalarea în activitatea diplomatică, a Excelenței Sale la Mitropolia Basarabiei iar cu această ocazie, Înaltpreasfințitul Părinte l-a felicitat cu numirea în noua misiune diplomatic, oferindu-I în dar o icoană cu chipul Maicii Domnului.

   Întrevederea s-a desfășurat într-o atmosferă de dialog, fiind abordate diverse teme ce țin de promovarea valorilor creștine în societatea contemporană.

   Domnul ambasador a mulțumit pentru primirea călduroasă exprimându-și disponibilitatea și deschiderea față de o colaborare fructuoasă pentru promovarea valorilor creștine din țara noastră..

   Excelența Sa, domnul  Pascal Le Deunff a fost numit în calitate de Ambasador al Franței în Republica Moldova în data de 30 septembrie 2017.

Biroul de presă al Mitropoliei Basarabiei.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img