Ultimele știri

Excelența Sa, Doamna Președinte MAIA SANDU, Președintele Republicii Moldova, a felicitat pe ÎPS Părinte Mitropolit PETRU.

 

În urma activităților filantropice și sociale bogate ale Mitropoliei Basarabiei și în special pentru ajutorarea refugiaților din Ucraina, țară ce a fost cuprinsă de război, Excelența Sa, Doamna Președinte MAIA SANDU a transmis un mesaj de felicitare ÎPS Părinte Mitropolit PETRU.

Prin strădania ÎPS Părinte Mitropolit, a preoților din tot cuprinsul Mitropoliei Basarabiei și în colaborare cu Patriarhia Română, în Republica Moldova, în ultima perioadă, au fost distribuite peste 100 de tone de ajutoare sociale pentru refugiații din Ucraina, dar și alte ajutoare de susținere a creștinilor din Republica Moldova.

Asociațiile filantropice din cadrul Mitropoliei Basarabiei s-au concentrat în acordarea de sprijin material, psihologic, religios și nu în ultimul rând au oferit spații de cazare pentru refugiați.

 

… ați îndemnat și încurajat comunitatea creștină să manifeste mărinimie, grijă și deschidere față de cei ajunși departe de casă fără voia lor …

Mobilizarea exemplară și capacitatea de organizare de care au dat dovadă oamenii în această perioadă îmi dau speranțe …”

 

 

Sector Comunicare, Media și Relații Publice.

Articole recente

spot_imgspot_img

Articole similare

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img